Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДержНС: Доля двох осіб з катера у Затоці досі невідома

Неділя, 18 жовтня 2015, 10:37

Станом на 7:00 18 жовтня доля двох осіб, що перебували на прогулянковому судні "Іволга" у Затоці (Одеська область) невідома.

Про це повідомили у прес-службі ДержНС України.

Пошуково-рятувальні роботи тривають.

Разом з тим речник ДержНС в Одеській області Ольга Левчук в ефірі телеканалу" 112 Україна" повідомила, що пошукові роботи було відновлено о 6:00 18 жовтня. 

"О 7:00 виявлено тіло на березі в районі санаторію "Чорноморські зорі" у Затоці. Особа встановлюється. Пізніше на відстані 300 м від берега було виявлено ще одне тіло", - повідомила  вона, повідомляє Громадське радіо

До рятувальних робіт було залучено 2 катери Державного морського рятувально-координаційного центру Мінінфраструктури, один катер Державної прикордонної служби та один приватний катер.

На місці події працює оперативна група Головного управління ДСНС в Одеській області.

Як відомо, 17 жовтня поблизу н.п. Затока у морі на відстані близько 400 м від берегової лінії затонуло судно "Іволга", на борту якого перебували 36 осіб з яких 3 члени екіпажу.

Внаслідок аварії загинули 12 осіб, врятовано - 22, з них 18 госпіталізовано (переохолодження та травми кінцівок), стан госпіталізованих задовільний.

ЗМІ  оприлюднили попередні списки загиблих і постраждалих внаслідок катастрофи катера.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.276 - "порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту".

18 жовтня в Одеській області оголошено траур.

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк розпорядився створити спеціальну комісію для розслідування обставин трагедії, яку очолив віце-прем'єр-міністр -Геннадій Зубко. 

 Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування