Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко хоче провести Нацраду реформ задля безвізового режиму з ЄС

Неділя, 18 жовтня 2015, 20:42

Наступного тижня президент Петро Порошенко має намір зустрітися з лідерами парламентських фракцій та провести засідання Нацради реформ для обговорення ситуації з виконанням Києвом завдань на шляху досягнення безвізового режиму з ЄС.

Про це президент заявив в інтерв'ю українським телеканалам, яке вийшло в ефір ввечері 18 жовтня

"Впевнений, що наступного тижня є необхідність і зустрітися з керівниками парламентських фракцій, і провести Нацрада реформ з питань імплементації всіх необхідних змін", - зазначив Порошенко. 

Президент нагадав, що останній саміт Україна - ЄС чітко визначив, що політичні перешкоди на шляху надання Україні безвізового режиму з ЄС знято, залишилися технічні завдання.

"З одного боку - уряд подав необхідні законопроекти та не має консенсусу у парламенті, адже частина речей, які не відносяться до безвізового режиму, є в цих законопроектах, і потрібно негайно знайти цей компроміс", - додав Порошенко.

"Сподіваюся, що парламент нарешті здійснить цей крок і проголосує всі необхідні закони для безвізового режиму", - висловив упевненість він.

Разом з тим, за словами президента, потрібно виконати усі завдання, які є поза компетенцією парламенту, у т.ч. це стосується  питання боротьби з корупцією.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування