В міліції заявили, що "стежать за порядком" біля типографії Ахметова

Неділя, 18 жовтня 2015, 23:10

Правоохоронці втримують громадський правопорядок та "працюють над врегулюванням конфлікту" біля будівлі типографії у Маріуполі, де учасники акції протесту погрожують заблокувати членів комісії.

Про це заявили в облуправлінні МВС ввечері 18 жовтня. 

За повідомленням МВС, у приміщенні типографії заплановано проведення виїзного засідання міської виборчої комісії.

"Близько 19:00 до стін міської типографії прийшли представники місцевих політичних партій. Вони намагаються потрапити у приміщення, де міська виборча комісія запланувала виїзне засідання", - заявили в МВС.

"Лунають політичні гасла та заклики до протиправних дій. На місці працюють посилені наряди міліції", - додали правоохоронці. 

Фото прес-служби МВС
 

Як відомо, раніше місцеві видання повідомили, що  вхід до типографії "Приазовский рабочий", де друкувалися бюлетені до місцевих виборів, заблокований міліцією, а під будівлею зібралися представники демократичних сил, кількадесят кандидатів у депутати міськради. 

За словами представників політсил, у будівлі проходить засідання територіальної виборчої комісії.

Вони стверджують, що головний редактор "Приазовского рабочего" Микола Токарський раніше обіцяв забезпечити доступ до процесу друку бюлетенів. Також активісти стверджують, що бюлетені вже надруковано - 250 тис. 

17 жовтня Маріупольський тервиборчком ухвали рішення друкувати бюлетені до виборів 25 жовтня у друкарні газети "Приазовский рабочий", яка належить групі Ріната Ахметова СКМ.

За це рішення проголосували 7 членів комісії при кворумі 12 осіб. У ніч перед цим ЦВК змінила склад даної ТВК.

Через 18 годин з моменту ухвалення рішення вже було надруковано 250 тис. бюлетенів.  До цього члени комісії 3 дні не могли вирішити, де друкувати бюлетені, що і призвело до зміни комісії.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News