Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ізраїльські сили безпеки заарештували лідера ХАМАС

Вівторок, 20 жовтня 2015, 10:31

Ізраїльські сили безпеки заарештували вночі одного з лідерів ХАМАС Хасана Юсуфа в селі Бейтунія поблизу Рамалли на Західному березі річки Йордан.

Про це повідомила прес-служба Армії оборони Ізраїлю, передає ТАСС.

"У ніч на сьогодні сили Армії оборони Ізраїлю спільно зі Службою загальної безпеки (розвідка, ШАБАК) заарештували лідера ХАМАС Хасана Юсуфа в Бейтунія на північний захід від Рамалли", - повідомила армійська прес-служба. Як стверджується, "Юсуф активно підбурював і публічно заохочував та оспівував виконання терактів проти ізраїльтян".

"Лідери ХАМАС не можуть розраховувати, що вони зможуть безперешкодно заохочувати акти терору і пропагувати насильство, не виходячи зі своїх віталень або з мечетей", - сказав офіційний представник Армії оборони Ізраїлю Пітер Лернер.

"Якщо заохочуєш, просувати і оспівував загибель невинних, ізраїльська армія буде діяти швидко, щоб стримати підбурювання і ненависть, які підривають безпеку і добробут дуже багатьох - як ізраїльтян, так і палестинців", - додав він.

Армійська прес-служба вказує, що Юсеф - "житель Рамалли, який є лідером терористичної організації ХАМАС на Західному березі річки Йордан". Юсеф вже багато разів затримувався ізраїльськими солдатами і відбував терміни у в'язницях, додали в армійській прес-службі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування