Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На заміну БНОН МВС створить Департамемнт протидії наркозлочинності

П'ятниця, 23 жовтня 2015, 01:04

У структурі Національної поліції створюється принципово новий Департамент протидії наркозлочинності, а старий підрозділ боротьби з незаконним обігом наркотиків розформовується.

Про це у четвер повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, у своєму блозі на УП.

При цьому міністр зазначив, що всі співробітники існуючої структури виводяться за штат для повної переатестації і перевірки із застосуванням детектора брехні. Він додав, що за оцінками департаменту внутрішньої безпеки 80-90% співробітників не зможуть пройти переатестацію і будуть звільнені.

"За фактом атестації старих співробітників будемо вирішувати остаточно, але одна з ключових моделей розвитку нової структури – для чистоти рішення – взагалі не використовувати колишніх співробітників БНОНу в новій структурі", - написав він.

Він також додав, що чесні працівники, які пройдуть переатестацію, зможуть продовжити службу в інших підрозділах поліції.

Ще одним елементом новизни буде те що у новій структурі працюватиме 600 поліцейських, а не 1051 як у попередній. При цьому вони будуть підзвітні центральному керівництву, а не місцевим керівникам поліції.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...