Правляча коаліція у Молдові може розпастися

П'ятниця, 23 жовтня 2015, 05:45

Ліберально-демократична партія Молдови згодна залишитися у складі правлячої коаліції лише за умови негайної відставки генпрокурора і директора національного центру з боротьби з корупцією.

Ліберально-демократична партія Молдови згодна залишитися у складі правлячого Альянсу за європейську інтеграцію лише за умови негайної відставки генерального прокурора і директора національного центру з боротьби з корупцією.

Про це розповіли лідери Демократичної і Ліберальної партій за підсумками засідання Ради Альянсу, повідомляє Укрінформ.

"Наші колеги по альянсу з Ліберально-демократичної партії висунули умову: або зараз, або ніколи – відставка генерального прокурора і керівника Центру з боротьби з корупцією. Інакше вони погрожують залишити коаліцію", - заявив лідер демократів Маріан Лупу.

За його словами, умови ліберал-демократів "пахнуть шантажем, і мають на меті перешкодити розслідуванню розкрадань з Ощадбанку".

Аналогічну думку висловив і голова Ліберальної партії Міхай Гімпу, який зазначив, що вони готові обговорити відставку генпрокурора лише після завершення розслідування справи про розкрадання банківського мільярда.

Ліберал-демократи поки що ніяк не прокоментували заяви своїх колег по альянсу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування