Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У СЕС розповіли, де в Києві чекати задимлення через загоряння торфу

П'ятниця, 23 жовтня 2015, 10:36

Головне управління санітарно-епідеміологічної служби в Києві прогнозує задимлення Оболонського, Шевченківського, Святошинського та Подільського районів Києва в п'ятницю у зв'язку з пожежею торфовищ у Київській області.

Про це "Українським новинам" повідомив у п'ятницю начальник київської СЕС Олег Рубан.

"У зв'язку з прогнозованим напрямком вітру (північно-західним) при відсутності опадів можливе часткове задимлення Оболонського, Шевченківського, Святошинського та Подільського районів", - сказав він.

Крім того, СЕС відзначає, що погодні умови в п'ятницю не будуть сприяти розсіюванню забруднення в атмосферному повітрі, що можливо призведе до погіршення ситуації.

Станом на 22 жовтня перевищення максимальних концентрацій шкідливих речовин у приземному шарі атмосфери виявлено тільки по ангидриду сірчистому в контрольній точці на проспекті Миру, 2 у Дніпровському районі в 1,4 рази і на вул. Привокзальна в Дарницькому районі в 1,6 рази.

Як повідомлялося, станом на 22 октября.Государственная служба з надзвичайних ситуацій ліквідіровала17 осередків тління торфовищ у Київській області на загальній площі 107 га.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...