Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесі затримали кандидатів у депутати міськради від партії Труханова - ЗМІ

Середа, 28 жовтня 2015, 04:35

У Одесі 28 жовтня близько 3:00 міліція затримала двох кандидатів у депутати від партії "Довіряй Справам" - депутатів міськради Дмитра Пеструєва і Олега Кірєєва.

Про це повідомляє "Думская".

Сталося це близько будівлі обласної ради, де ось вже третій день триває засідання міської територіальної комісії.

Приводом для затримання Пеструєва стала нібито інформація про те, що в його машині  знаходяться фальшиві бюлетені.

За словами самого Пеструєва, правоохоронці провели огляд машини, яка була припаркована біля будівлі, і не виявили нічого кримінального. Незважаючи на це, вони наполегливо запропонували кандидату прослідувати з ними до райвідділу, де він зараз і знаходиться.

Причини затримання Кірєєва з'ясовуються. Кандидати від партії "Довіряй Справам", які знаходяться в залі засідань міськвиборчкому, ситуацію не коментують.

Раніше невідомий повідомив про мінування міськвиборчкому, де виборча комісія підводила підсумки виборів в муніципальні збори. При цьому, незважаючи на міліцію, в будівлю проникла група молодих людей на чолі з депутатом міськради, членом партії "Довіряй Справам" Олегом Етнаровічем.

Нагадаємо, міськвиборчком оголосив Труханова мером Одеси. Радник голови Одеської обладміністрації Олександр Боровик, який посів друге місце, заявив, що збирає соратників для пікету Одеського окружного адміністративного суду, де будуть оскаржуватися результати виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...