Віницький виборчком прийняв лише один протокол - 83 завернув

Середа, 28 жовтня 2015, 14:29

Вінницька обласна виборча комісія прийняла усього один протокол з результатами виборів до облради.

Про це "Укрінформу" повідомили в середу в облвиборчкомі.

"Від учора почали надходити протоколи з округів з "мокрими печатками" з результатами голосування на місцевих виборах до обласної ради. Але поки що ми прийняли тільки один - решту змушені повертати в комісії на доопрацювання через помилки та неточності", - повідомили в обласній ТВК.

На опрацювання протоколів та оголошенням результатів виборів до Вінницької обласної ради в облвиборчкому ще є шість днів.

З огляду на якість виборчої документації, котру привозять з місць, в облТВК прогнозують, що офіційні дані про новообраний склад обласної ради комісія зможе назвати аж наприкінці передбаченого законом терміну.

Наразі ж у розпорядженні обласної виборчої комісії є лише один із 84 протоколів з результатами виборів депутатів до облради по багатомандатному виборчому округу.

Як повідомлялось, своїх кандидатів до обласної ради висували 12 політичних партій. За попередніми даними, 5-відсотковий бар’єр подолали вісім політичних сил: БПП "Солідарність" (29, 20%), ВО "Батьківщина" (17,34%), Радикальна партія Олега Ляшка (10,02%), "Самопоміч" (7,17%), "Аграрна партія" (7,04%), ВО "Свобода"(6,23%), Опозиційний блок ( 5,99%) та Укроп (5,68%).

Наблизились до прохідного бар’єру, але не змогли його подолати "Народний контроль" з 4,12% голосів та "Наш край" з результатом 3,12%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News