Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МЗС РФ розповіли про "недемократичність" українських виборів

Четвер, 29 жовтня 2015, 13:04

Росія вважає, що місцеві вибори в Україні, які відбулися 25 жовтня, недемократичними і такими, що посилюють розкол усередині країни.

Про це на брифінгу в Москві сказала офіційний представник російського МЗС Марія Захарова, повідомляють "Українські новини".

"Все це у поєднанні з потоком повідомлень з різних регіонів України про численні порушення як до, так і безпосередньо у ході голосування, дозволяє стверджувати, що минулі вибори були далекі від загальновизнаних стандартів у цій сфері. Навряд чи можна сказати, що вони відповідали стандартам об'єктивності і навряд чи можуть служить зразком демократії", – вважає Захарова.

На її думку, ці вибори "підсилили розкол всередині країни".

"На жаль, нинішня кампанія, як власне і минулорічні вибори президента і депутатів Верховної Ради, знову не сприяла подоланню існуючого в українському суспільстві глибокого розколу і поділу країни. Більше того, всупереч оптимістичним твердженням офіційної київської влади та низки їхніх західних партнерів, ця тенденція лише посилюється на тлі зростаючого серед населення розчарування", – впевнена Захарова.

Як відомо, 25 жовтня, в Україні пройшли чергові місцеві вибори.

Міжнародні спостерігачі за виборами в цілому назвали їх демократичними, добре організованими та такими, що відповідають міжнародним стандартам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: