"Одеський майдан" через вибори мера контрпродуктивний - Саакашвілі

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 00:18

Голова Одеської обласної адміністрації Міхеїл Саакашвілі вважає заклики влаштувати масові протести проти результатів виборів міського голови в Одесі "передчасними і контрпродуктивними".

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я прекрасно розумію і поділяю почуття досади і навіть злості у одеситів після очевидних маніпуляцій для того, щоб не допустити другий тур виборів мера в Одесі. Група хороших юристів до кінця відстоюватиме цю справу в суді, у свою чергу прокуратура під керівництвом Давида Сакварелідзе, домоглася судового рішення по виїмці фальсифікованих протоколів", - зазначив Саакашвілі.

При цьому він заявив, що заклики влаштувати "Одеський майдан" "передчасні і контрпродуктивні".

"Потрібні радикальні зміни в усій Україні, яких повинні домагатися всі розсудливі сили, у тому числі й одесити. Обмежуватися тільки якимись окремо взятими місцевими бандитами не дасть бажаного ефекту", - додав Сакаашвілі.

За його словами, "велика частина причин, які призвели до нахабства злодіїв і шахраїв при владі, криється в загальноукраїнських проблемах і в цілому, ключ до цих проблем знаходиться в Києві".

Як відомо, згідно з результатами виборів, у першому турі мером міста був обраний Геннадій Труханов. 

Саакашвілі і його радник Саша Боровик, який також балотувався в мери і посів друге місце, заявили, що збирають мітинг проти фальсифікацій місцевих виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування