Суд відхилив позов Боровика про перерахунок голосів в Одесі

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 04:08

Одеський окружний адміністративний суд відхилив позов кандидата в мери Одеси Олександра Боровика до Суворовської районної виборчої комісії про перерахунок голосів.

Відповідне рішення судді озвучили в ніч на 30 жовтня, передає "Інтерфакс-Україна".

У своєму позові Боровик і його представники вимагали визнати незаконними дії комісії та скасувати результати на низці дільниць, а на деяких - призначити перерахунок.

Проте суд не знайшов порушень закону в діях Суворовської районної виборчої комісії і правових підстав для задоволення позову.

Тим часом, в четвер представники Боровика подали в Одеський окружний адміністративний суд позов проти Малиновської районної виборчої комісії, а також повідомили про підготовку аналогічного позову до Приморської районної виборчої комісії.

Як повідомлялося, Одеська міська виборча комісія оголосила чинного мера Одеси Геннадія Труханова переможцем виборів на посаду міського голови. Глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі і його радник Олександр Боровик, який також був кандидатом в мери Одеси і посів друге місце, ці результати не визнали і заявили про намір їх оскаржити.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування