У штабі АТО озвучили офіційні втрати за добу

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 12:20

За минулу добу на лінії розмежування не було зафіксовано ворожих обстрілів, водночас через підрив на розтяжці поранення отримали двоє військових.

Про це на традиційному брифінгу у п'ятницю повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"В селі Сизе Станично-Луганського району Луганської області на розтяжці підірвалися та отримали поранення 2 військовослужбовців, які займалися розмінуванням території", - повідомив Лисенко.

За його словами, у Широкиному бойовики двічі вели неприцільний вогонь у бік передових опорних пунктів сил АТО.

Також наші прикордонники, які несуть службу на контрольних постах "Золоте" та "Мар’їнка", повідомили про постріли зі стрілецької зброї та гранатометів, які доносилися з окупованої території.

Поблизу КПВВ "Новотроїцьке" чоловік підірвався на вибуховому пристрої. Потерпілого доставлено до центральної лікарні Волновахи з осколковими пораненнями ноги.

Лисенко нагадав, що у четвер близько 19:30 через вибух боєприпасів на польовому складі ЗСУ у місті Сватове Луганської області виникла пожежа.

Внаслідок надзвичайної події загинув 1 військовослужбовець, ще 2 – було поранено. Втрати серед цивільних: 1 загиблий, та 1 поранений.

35 багатоповерхівок, що знаходяться поблизу складу, були пошкоджені. За попередньою інформацією, причиною надзвичайною ситуації міг бути терористичний акт.

Служба безпеки за цим фактом відкрила кримінальне провадження.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування