Через вибухи у Сватовому змінився графік руху поїздів

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 14:08

У зв’язку з вибухами на збройному складі у Сватовому Луганської області відбулися зміни в маршрутах пасажирських потягів Київ – Лисичанськ – Київ та Харків – Лисичанськ – Харків.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Пасажирський потяг № 531 сполученням "Київ – Лисичанськ" до міста Куп’янська рухатиметься за існуючим розкладом, а далі прямуватиме через станції населених пунктів Красний Лиман – Попасна – Лисичанськ – Рубіжне. 

Потяги № 410 та № 610 сполученням "Харків – Лисичанськ"  прямуватимуть через залізничні станції населених пунктів Ізюм – Красний Лиман – Попасна – Лисичанськ – Рубіжне. На станцію Куп’янська потяги не заходитимуть.

На станціях Красного Лиману та Попасної заплановані технічні зупинки з можливістю посадки та висадки пасажирів. Придбання квитків пасажирами на цих станціях буде організовано в самих потягах.

Відправка потягів зі станції міста Рубіжного буде проводитися за існуючим розкладом, через станції населених пунктів Лисичанськ – Попасна – Красний Лиман.

Потяг № 532 сполученням "Лисичанськ – Київ" з Красного Лиману прямуватиме до станції Куп’янська, далі – за існуючим маршрутом.

Потяги № 410 та № 610 сполученням "Лисичанськ – Київ" прямуватимуть до станції Красного Лиману, потім Ізюм – Харків, без заходу на станцію Куп’янська.

Час відправки пасажирських потягів із Рубіжного:

№ 532 – 17:01

№ 410 – 09:23

№ 610 – 21:23.

Рух приміських дизель-потягів на ділянці Сватове – Попасна тимчасове припинено.

Як відомо, внаслідок нічних подій у місті Сватове загинули 2 людини – місцева мешканка та військовослужбовець, отримали порання та тілесні ушкодження 5 осіб – 4 військовослужбовця та 1 місцевий мешканець.

Також внаслідок пожежі та детонування боєприпасів у Сватовому є чисельні пошкодження будинків та приміщень адміністративних будівель. На даний час зафіксовано, що пожежею знищено 7 приватних будинків місцевих жителів.

Місцевих мешканців евакуювали у безпечні місця. За допомогою гучномовців роз’яснено заходи особистої безпеки та як поводитися в разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування