Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Сватовому пошкоджено більше сотні дахів приватних будинків - Тука

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 23:29

Внаслідок вибухів боєприпасів на військовій базі в місті Сватове Луганської області пошкоджена значна кількість державних і приватних будівель.

Про це написав голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука на своїй сторінці в Фейсбук.

"Загальна картина гнітюча: маса будинків з пошкодженими вікнами і дахами. У тому числі - дві школи, дитячий садок, школа мистецтв, пенсійний фонд, міськрада, гімназія, центр розвитку дітей, школа-інтернат, дві аптеки, будинок ДТСААФ", - написав Тука.

Він також зазначив, що в приватному секторі пошкоджені дахи 118 і вікна 169 будинків. Чотири приватних будинки практично повністю знищені.

"Потребуємо плівки для забивання віконних прорізів, руберойду, шиферу і вікон", - підкреслив Тука.

У місті розгорнуто три великі намети МНС з обігрівом, харчуванням та чаєм. Працюють бригади медиків.

Сватово.Общая картина удручающая: масса зданий с поврежденными окнами и крышами. В том числе - две школы, детский сад, ...

Posted by George Tuka on 30 жовтня 2015 р.

Як повідомлялося, Тука підписав розпорядження про виділення 10 млн грн для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Сватове. При цьому на своїй сторінці в соцмережі він написав, що районний бюждет не може їх швидко і ефективно використовувати через бюрократичні перепони.

За уточненими даними, внаслідок пожежі загинув 1 військовий, який безпосередньо охороняв об'єкт, і 1 цивільний, 4 військових отримали травми.

Міністр оборони Степан Полторак вважає диверсійні дії противника причиною пожежі на військовому складі в Сватовому Луганської області.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування