Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС: На борту літака, що розбився над Єгиптом, перебували чотири українця

Субота, 31 жовтня 2015, 17:30

МЗС України отримав підтвердження від МНС РФ про те, що на борту російського літака в Єгипті перебували 4 громадян України.

Про це повідомив перший секретар департаменту консульської служби МЗС України Євген Ігнатовський.

Як повідомив у Твіттері глава МЗС Павло Клімкін, на борту літака були громадяни: Володимир Сачук, Лілія  Мовчанова, Кирило Усатов та Ірина Усатова.

 Загибель людей-це боляче. Загибель співвітчизників- вдвічі боляче. На борту були 4 укр громадянина В.Сачук, Л.Мовчанова, І.Усатова, К.Усатов

— Pavlo Klimkin (@PavloKlimkin) October 31, 2015

"О 18.15, за результатами додаткових звернень Генерального консульства України в Санкт-Петербурзі від МНС РФ було отримано офіційне підтвердження про перебування на борту літака, який зазнав аварії в Єгипті, чотирьох громадян України", - зазначив Ігнатовський, передає Інтерфакс-Україна.

Він зазначив, що в МЗС відкрито "гарячу лінію" для прийому звернення громадян та надання необхідної допомоги.

Раніше Ігнатовський в ефірі одного з телеканалів повідомив: за результатами аналізу списків пасажирів літака, що впав над Єгиптом, які були опубліковані МНС РФ, є підстави вважати, що на борту знаходилися 3 або 4 громадянина України.

"Ця інформація перевіряється", - зазначив Ігнатовський.

Також він повідомив, що на "гарячу лінію" в МЗС України звернулася родичка одного з пасажирів, який знаходився на борту впав над Єгиптом літака.

"Громадянка повідомила, що на борту цього літака знаходився її родич - громадянин України. Таким чином можемо говорити, що, швидше за все, один громадянин України перебував на борту цього літака", - зазначив Ігнатовський.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...