Росія намагається штучно заселити Крим - Чубаров

Середа, 11 листопада 2015, 14:47

Росія проводить політику штучного заселення анексованого Криму, заявляє голова Меджлісу кримськотатарського народу, український нардеп Рефат Чубаров.

"Російська Федерація проводить політику штучного заселення Криму", - сказав він журналістами у Верховній Раді, повідомляє прес-служба партії "Блок Петра Порошенка – Солідарність".

"З одного боку, вона буде витісняти те населення, яке вона вважає нелояльним. В першу чергу, кримських татар, які залишаються вірними Україні, а також тих, хто не приймає окупацію. З іншого боку, під різними приводами буде збільшувати населення материка" - зазначив Чубаров.

"Так вже відбувається в правоохоронних, каральних органах, слідчих комітетах, ФСБ, прокуратурі, судах. Вони привезли тисячі працівників цих структур з родинами", - заявив лідер Меджлісу кримськотатарського народу.

За його словами, "зараз вже на офіційному рівні обговорюється питання, що в Криму не вистачає 10 тисяч управлінських кадрів".

"Отже, окупанти штучно змінюють демографічний, етнічний і релігійний склад території, яку вони окупували", - наголосив Чубаров.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування