Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російські комуністи попросили Путіна заборонити польоти до Туреччини і Тунісу

Четвер, 12 листопада 2015, 03:02

Два депутати від КПРФ звернулися до президента Росії Володимира Путіна з проханням тимчасово заборонити польоти росіян до Туреччини і Тунісу за прикладом того, як це було зроблено з Єгиптом.

Авторами звернення стали Валерій Рашкин і Сергій Обухов, з їхнім листом ознайомилася газета "Известия".

"Просимо вас розглянути питання про включення до переліку територій, на які Указом Президента Російської Федерації від 08.11.2015 № 553 російським авіакомпаніям тимчасово заборонено здійснювати повітряні перевезення громадян з території Російської Федерації, Турецької та Туніської республік", - написали депутати у зверненні до Путіна.

На їхню думку, польоти до Туреччини і Тунісу можуть бути небезпечні через присутність в цих країнах терористичного угрупування "Ісламська держава".

Указ Путіна про припинення польотів до Єгипту був опублікований в неділю, 8 листопада, однак фактично зупинка повітряного сполучення сталася в п'ятницю, 6 листопада.

У зв'язку з цим кримська окупаційна влада замість Єгипту вже закликає росіян відпочивати в Криму.

Як відомо, 31 жовтня російський літак Airbus A321 розбився на Синайському півострові в Єгипті по дорозі з Шарм-еш-Шейха в Санкт-Петербург. Загинули знаходилися на борту 224 людини. Причини аварії поки з'ясовуються, проте все частіше з'являються свідчення можливого вибуху на борту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування