Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генпрокуратура продовжує надсилати повістки в Мін'юст

Четвер, 12 листопада 2015, 14:09

Генпрокуратура викликає на допит членів громадської ради Міністерства юстиції у рамках розслідування справи про втручання у діяльність Конституційного суду під час розгляду закону про люстрацію.

Про це повідомляє у четвер у своєму Facebook начальник люстраційного департаменту Міністерства юстиції Тетяна Козаченко.

А до нас прийшла купа повісток з Генпрокуратури)Є така хвороба АГОРАФОБІЯ боязнь відкритого простору або відкритих две...

Posted by Tetiana Kozachenko on 12 листопада 2015 р.

За її словами, на Мін'юст прийшли повістки на членів громадської ради Максима Маньковского, Карла Волоха, Сергія Іванова.

"Генеральна прокуратура - це талант розслідувати те, чого не існує, і не розслідувати справжні злочини. Особлива подяка за мегаспецоперацію по знаходженню Лукаш, дуже сподіваюся що під час цієї операції вони не перетрудилися, коли натисли дзвінок на двері Лукаш", - обурюється Козаченко.

У середу стало відомо, що ГПУ викликала на допит міністра юстиції Павла Петренка.

Раніше у цій справі викликали на допит депутата "Народного фронту" Леоніда Ємця.

2 квітня Конституційний Суд почав розгляд справи за зверненням Верховної Ради про надання висновку про відповідність Основному закону законопроекту №1776 про скасування депутатської недоторканності й обмеження недоторканності суддів.

16 квітня 2015 року голова КС Юрій Баулін заявив про тиск на суддів КСУ за допомогою кримінальної справи проти них.

23 жовтня Конституційний Суд відклав на невизначений час розгляд конституційності норм закону "Про очищення влади".

Прем'єр Арсеній Яценюк заявляв, що нинішній склад КС не може продовжувати розгляд вказаної справи, оскільки в самому КС восьмеро його членів підлягають люстрації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування