Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Краматорську на виборах цілодобово чергуватимуть 400 силовиків

Субота, 14 листопада 2015, 18:29

У Краматорську на цілодобове чергування заступили близько 400 співробітників поліції Донеччини. 

Про це 14 листопада повідомив керівник облуправління Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"У суботу і неділю Краматорськ під особливою увагою. Це єдине місто на Донеччині, де 15 листопада відбудеться другий тур виборів", - зазначив він.

"У нас є інформація про заплановані дії деяких краматорських підприємств, м'яко кажучи, не зовсім законних - підвезення виборців з метою контролю за волевиявленням і шантаж працівників підприємств з погрозами звільнення у випадку "неправильного" голосування", - повідомив Аброськін.

"Ми перевіряємо цю інформацію і готові протидіяти будь-яким правопорушенням у встановленому законом порядку", - додав він і нагадав, що згідно з ч.3 ст.157 (перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача, вчинені за попередньою змовою групою осіб або членом виборчої комісії чи іншою службовою особою з використанням свого службового становища) КК порушникам загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк від 2 до 3 років.

"Буду особисто керувати роботою оперативного штабу із забезпечення безпеки та охорони громадського порядку під час голосування", - зазначив Аброськін. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...