Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко і Береза проголосували. Скаржаться на низьку явку

Неділя, 15 листопада 2015, 14:58

Кандидати у мери Києва у другому турі місцевих виборів - Віталій  Кличко та Борислав Береза - проголосували у столиці. 

За даними прес-службі Кличка, яка оприлюднила фото діючого мера біля дільниці, голосувати він прийшов разом із дружиною та братом Володимиром.  Той у свою чергу був у куртці з написом "Поразка не варіант".

 Фото з Твіттера Оксани Зинов'євої
 

Як повідомляє кореспондент Української правди, у коментарі журналістами Кличко пояснив низьку явку у Києві непоінформованістю мешканців.

"Другий тур.... багато людей не знають про другий тур. До мене підходять, вітають, кажуть, що впевнена перемога. Я їм кажу,що ще другий тур, треба проголосувати - багато людей дивуються, бо не мають інформації. Ми зробили все можливе, щоб поінформувати людей, але, на жаль, не всі знають", - заявив Кличко.

У свою чергу його опонент на виборах на посаду мера Києва Борислав Береза у своєму Facebook зазначив: "Проголосував. Людей мало, преси багато. Хотілося б навпаки". 

 

Під час голосування Кличка на дільниці з'явилася оголена дівчина з плакатом у руках, яка кричала мерові "Стоп, сутенер!". На плакаті був зображений чоловічий статевий орган і образливий напис на адресу Кличка. Дівчину затримала поліція.

Фото: Роман Кравець, УП

Пізніше у коментарі УП представниця Femen Інна Шевченко заявила, що ця дівчина не має відношення до організації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування