Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд переніс засідання про запобіжний захід для Мосійчука

Неділя, 15 листопада 2015, 22:07

Печерський райсуд у м.Києві відхилив усі клопотання захисту нардепа від "Радикальної партії" Ігоря Мосійчука, підозрюваного у хабарництві.

Про це повідомили у прес-службі нардепа ввечері 15 листопада.

"У Печерському суді відхилено усі клопотання про відвід суддів: Карабаня, Матійчук, Литвинової і Цокол. Зараз суддя Цокол буде розглядати по суті клопотання про міру запобіжного заходу Ігорю Мосійчуку", - зазначено у повідомленні. 

Також зазначено, що наразі нардеп, якого раніше було транспортовано з "Лікарні швидкої допомоги", де він утримувався під вартою, госпіталізований в інститут ім. Шалімова. Там його готують до оперції.

Згодом у прес-службі нардепа повідомили, що у судовому засіданні оголошено перерву до 12:00 17 листопада. 

"На той час стане відомо діагноз і строк необхідного лікування Ігоря Мосійчука, й відповідно коли він зможе взяти участь в засіданні", - додали у прес-службі.

Під час розгляду клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу Мосійчуку захисники надали суду довідку, що посвідчує госпіталізацію Мосійчука до інституту ім. Шалімова в зв'язку з нагальною необхідністю надання йому кваліфікованої медичної допомоги.

Адвокати Мосійчука просили перенести судове засідання на той час, коли стан здоров'я Мосійчука дозволить йому взяти участь в засіданні безпосередньо, або шляхом відео-конференції. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування