Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Генштабі заперечують інформацію про загибель 15 бійців 7 листопада

Понеділок, 16 листопада 2015, 09:52

У Генеральному штабі Збройних сил спростовують інформацію про начебто загибель 15 військовослужбовців у зоні АТО 7 листопада.

Про це заявив голова прес-центру Генштабу Владислав Селезньов у коментарі "Інтерфакс-Україна" в понеділок.

"Інформація про 15 загиблих за 7 листопада не відповідає дійсності: у нас за цей період один поранений - підірвався на розтяжці. Інших втрат немає, хоча були 23 обстріли", – заявив він.

За його словами, за 14 листопада був один загиблий військовий і вісім дістали поранень. "Сапери вийшли ставити мінне поле між блокпостами, бойовики засікли їх із БПЛА і накрили мінами", - сказав Селезньов.

За 15 листопада у Генштабі підтверджують загибель трьох військових: "у районі Золотого сапери підірвалися на фугасі".

Окрім цього, з 12:00 15 листопада і до ранку понеділка було зафіксовано п’ять обстрілів, а втрат серед особового складу немає, розповів спікер Генштабу ЗСУ.

Пізніше на брифінгу в понеділок речник Адміністрації президента з питнаь АТО Андрій Лисенко зазначив, що за фактом поширення в ЗМІ інформації про нібито загибель 15 військовослужбовців ЗСУ в ході боїв на передовій було ініційовано додаткову перевірку.

Як відомо, у 1 добровольчому мобільному шпиталю ім. Миколи Пирогова раніше заявили, що 7 листопада нібито загинули близько 15 українських військових у результаті бойових дій та обстрілів з боку бойовиків. У штабі АТО 8 листопада заявляли про відстутність втрат за минулу добу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування