Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кіровограді перерахують результати голосування на двох дільницях

Середа, 18 листопада 2015, 10:31

У Кіровограді прийняли рішення про перерахунок голосів на другому турі виборів мера на двох виборчих дільницях: №350867 і №350861.

За таке рішення проголосували члени Кіровської районної та Кіровоградської міської виборчих комісій, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Скарги про порушення виборчого законодавства на цих дільницях надійшли від довіреної особи кандидата на посаду мера від БПП Андрія Райковича. Серед зазначених у скарзі порушень – відсутність на ділянці інформаційного стенду, одноосібне рішення голови дільничного виборчкому за недійсними бюлетенями, використання неправильного бланка протоколу, неправильна послідовність підрахунку бюлетенів.

До скарг додано акти про порушення та "окремі думки". Серед вимог – перерахунок голосів на дільницях.

Перерахунок проводить Кіровська районна територіальна виборча комісія.

БПП розповсюдив заяву, в якій повідомляє про порушення виборчого законодавства на кількох дільницях.

"В день виборів та після нього наш штаб отримував сигнали про підкуп виборців на цій дільниці та інших. Якщо на інших ДВК явка протягом дня природно знижувалася, то на цих збільшувалася. Ми отримували сигнали про те, що, зокрема, на ДВК №350867 приходили голосувати групами, а на самій ділянці були відповідні люди, які фіксували прихід таких груп і контролювали вкидання у відкритому вигляді бюлетеня в урну", – йдеться в заяві.

Станом на 20:40 17 листопада здійснено перерахунок голосів на дільниці №350867. Дані перерахунку співпали з попередніми даними протоколу ДВК.

16 листопада про перемогу на виборах оголосили штаби обох кандидатів на пост міського голови – як Райковича, так і самовисуванця Артема Стрижакова, в обох випадках з дуже незначною перевагою над суперником.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...