Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокурор Парижа не підтвердив знищення організатора терактів

Середа, 18 листопада 2015, 19:53

Прокурор Парижа Франсуа Молен на прес-конференції в середу не підтвердив факту загибелі під час спецоперації в Сен-Дені організатора серії терактів в Парижі Абдельхамід Абауда.

За його словами, загинули дві людини, але їхні тіла ще не опізнані. Крім того, Абауда точно немає серед заарештованих під час цієї спецоперації.

Раніше інтернет-сайт американського видання "Вашингтон пост" навів свідоцтва представників європейського розвідтовариства, які на умовах анонімності повідомили про те, що Абауд був убитий під час операції в Сен-Дені.

За даними видання, такий висновок був зроблений на підставі вивчення зразків ДНК з місця контртерористичної операції, яка відбувалася в Сен-Дені протягом минулої ночі.

Співрозмовники "Вашингтон пост" наполягли на анонімності, зазначивши, що спочатку з офіційним повідомленням повинні виступити представники влади Франції.

Як повідомлялося, члени терористичного угрупування "Ісламська держава", які ховалися в квартирі в Сен-Дені, готували нові теракти в Парижі.

У п’ятницю ввечері у центральному північному районі Парижа сталася серія терактів. В Парижі було шість "епіцентрів" терористичної атаки.

"Ісламська держава" офіційно взяла на себе відповідальність за теракти у Парижі.

Кількість загиблих в результаті терактів досягла 129 осіб, 99 людей лишаються у вкрай важкому стані.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування