В СБУ назвали вигадками заяви Портнова про роль Грицака у подіях на Майдані

Четвер, 19 листопада 2015, 13:50

Речник СБУ Олена Гітлянська стверджує, що заяви екс-заступника голови АП Андрія Портнова про те, що нинішній глава СБУ під час подій на Майдані був радником тодішнього голови СБУ, є "вигадкою".

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Наприклад, такий собі пан Портнов взагалі з повітря намалював сенсацію про голову СБУ – нібито Василь Грицак був радником керівника Служби за часів подій на Майдані. Я не знаю на кого розрахований цей примітивний "вброс" – оскільки вся інформація про діяльність Грицака є у відкритих джерелах, у тому числі в інтернеті", – написала вона.

При цьому вона підтвердила, що Грицак у той час офіційно рахувався працівником СБУ – за її словами, його рапорт про звільнення зі служби від 15 листопада 2013 року не розглянули, а пізніше навіть навпаки призначили його "офіцером з особливих доручень у Службі".

Однак Гітлянська стверджує, що Грицак у цей час був з людьми на Майдані, де "робив все можливе аби не допустити кровопролиття на Майдані".

"Грицак і під час Майдану, і після перемоги Революції Гідності – на передовій у районі проведення антитерористичної операції – захищав нас з вами, захищав свою Батьківщину", – запевнила вона.

Служба безпеки України безкомпромісно та ефективно бореться з корупцією, у тому числі серед високопосадовців минулої й н...

Posted by Гітлянська Олена on Thursday, November 19, 2015

У середу Портнов на своїй сторінці у Facebook написав, що під час подій на Майдані Грицак був радником тодішнього голови відомства Олександра Якименка, а також натякнув, що він зіграв певну роль у трагічних подіях лютого 2014 року, коли були розстріляні багато людей.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News