Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мосійчук заявляє, що зізнання з нього добули тортурами

Понеділок, 2 листопада 2015, 16:29

Звинувачений у хабарництві депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук заявляє, що відео, на якому він зізнається в отриманні неправомірної вигоди є наслідком "жорстоких катувань".

Відповідну заяву оприлюднила у понеділок прес-служба політика у Facbook.

ОФІЦІЙНА ЗАЯВА ЩОДО ВІДЕО, ОПРИЛЮДНЕНОГО ГПУСьогодні ГПУ оприлюднило відео, на якому я нібито добровільно зізнаюсь в о...

Posted by Ігор Мосійчук on 2 листопада 2015 р.

"7 жовтня в СІЗО СБУ я, маючи внутрішню кровотечу, втрачаючи свідомість, був позбавлений будь-якої медичної допомоги. Умисно довівши мене до такого важкого стану, слідчі ГПУ запропонували мені, щоб в обмін на надання допомоги я дав свідчення по суті своєї справи, зокрема - зізнався в тому, чого не скоював", - йдеться в заяві.

"Також вони вимагали від мене дати свідчення проти лідера Радикальної партії Олега Ляшка, народного депутата від РПЛ Андрія Лозового та нині арештованого лідера партії Укроп - Генадія Корбана", - йдеться в коментарі.

Мосійчук заявляє, що погодився обмовити себе, хоча жодного документу з цього приводу не підписав.

Як відомо, у понеділок на брифінгу представники генпрокуратури продемонстрували відео, на якому Мосійчук визнав звинувачення генпрокуратури в отриманні хабара

В ГПУ запевнили, що матеріали справи скоро будуть скеровані до суду.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...