Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проти Олександра Вілкула відкрили кримінальне провадження

П'ятниця, 20 листопада 2015, 14:06

Стосовно віце-прем’єра часів Віктора Януковича представника "Опоблоку" Олександра Вілкула відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляє адвокат Оксана Томчук у п'ятницю в своєму Facebook.

"Нарешті провадження щодо злочинних діянь даного громадянина внесено в реєстр та розпочато досудове розслідування", написала вона.

І знов про Сашовілкула. Нарешті провадження щодо злочинних діянь данного громадянина внесено в реєстр та розпочато досудове розслідування)

Posted by Oxana Tomchuk on 20 листопад 2015 р.

Як відомо, у жовтні суд Дніпропетровська зобов'язав прокуратуру області порушити кримінальне провадження проти Вілкула за звинуваченнями у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем і зловживанні службовим становищем.

"Мова йдеться про зловживання, вчинені Олександром Вілкулом під час роботи головою Дніпропетровської облдержадміністрації, які пов'язані з будівництвом надземного переходу на проспекті ім. Газети Правда, реконструкцією даного проспекту та вимаганням неправомірної вигоди під час будівництва Дніпропетровського метрополітену", - зазначала раніше Томчук.

Як відомо, у другому турі виборів мера Дніпропетровська 15 листопада представник "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул програв представнику партії "УКРОП" Борису Філатову.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування