Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лисенко: Від вогня бойовиків жоден боєць не загинув, трьох поранено

Субота, 21 листопада 2015, 11:58

За добу, що минула, внаслідок активний бойовиків дій та обстрілів з боку бойовиків у зоні АТО жоден український військовослужбовець не загинув, трьох бійців поранено.

Про це на брифінгу 21 листопада повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко. 

"На донецькому напрямку ворог порушив перемир'я біля Новгородського та Верхньоторецького. Також фіксується напруження обстановки в районі аеропорту, зокрема біля с.Піски та біля Авдіївки", - повідомив він.

За його словами, там бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів. На захід від Донецька бойовики двічі застосували міномети калібром 82 мм. - по позиціях сил АТО на лініях від Мар'їнки та Кросногорівки. 

"Вогонь вівся неприцільно, тож міни не долетіли до бійців АТО", - додав Лисенко. 

На південь від Донецька бойовики біля Докучаєвська здійснили один неприцільний обстріл позицій сил АТО біля н.п. Березове.

"У зв'язку з цим Генштаб ЗСУ та СММ ОБСЄ домовилися про оперативний обмін інформацією. Начальник Генштабу Віктор Муженко поінформував представників СММ ОБСЄ про факти застосування важкого озброєння з боку бойовиків", - зазначив Лисенко. 

На Маріупольському напрямку єдиним місцем під обстрілами було с.Широкине: там бойовики двічі вели неприцільний вогонь - зі стрілецької зброї та гранатомету. 

 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...