Ківа заявив, що активісти на Херсонщині напали на силовиків. Іслямов: Нісенітниця

Субота, 21 листопада 2015, 20:32

Голова департаменту Нацполіціі протидії наркозлочинності, екс-заступник начальника УВС Херсонської області Ілля Ківа, який перебуває на Херсонщині на місці протистояння між силовиками та активістами "громадянської блокади Криму" заявив, що активісти напали на силовиків та завдали їм тілесних ушкоджень.

Про це Ківа повідомив на своїй сторінці у Facebook. 

"Під час нападу на поліцейських протестуючими постраждав полковник поліції, якого зі спини вдарили ножем, намагаючись заволодіти його зброєю", - заявив Ківа.

Він додав, щовідео з місця пригоди він оприлюднить згодом. 

Во время нападения на полицейских протестующими, пострадал полковник полиции, которого со спины ударили ножом, пытаясь завладеть его оружием. Видео с места проишествия выложу позже!

Posted by Илья Кива on 21 ноября 2015 г.

Також Ківа заявив, що "усі заяви про побиття протестуючих - повна провокація і брехня, підтвердження найближчим часом ви почуєте від самих протестуючих". 

У свою чергу координатор "громадянської блокади Криму" Ленур Іслямов, який перебуває на місці подій у Херсонській області заявив: "Не уявляю, хто, як і коли міг його (правоохоронця) вдарити ножем, коли вони всі, взявшись за руки, пішли - під наші вигуки "Слава Україні" та "Героям слава". Вони (силовики) всі пішли, відійшли на 500 метрів".

Він додав, що до місця подій біля Чаплинки збирається все більше кримських татар. 

"Вони підтягуються до нас і з України, і з Криму", - зазначив він.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...