Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: ЗМІ тиснуть на комісію з обрання антикорупційного прокурора

Четвер, 26 листопада 2015, 16:47

Глава парламентської фракції "БПП "Солідарність" Юрій Луценко вважає, що засоби масової інформації чинять тиск на комісію з відбору Антикорупційного прокурора і лобіюють інтереси різних кандидатів.

Таку думку наводить у четвер прес-служба БПП.

"Перш за все, я хотів би закликати до припинення будь-яких форм тиску на комісію. Будь-які публікації, які носять упереджений характер, а я насправді їх бачу десятки, не сприяють тому, щоб комісія обрала спецпрокурора, а суспільство йому довіряло", – заявив Луценко.

"Різні ЗМІ лобіюють різних кандидатів, забуваючи оприлюднити ключову об’єктивну річ: два тести, які західні партнери під своїм контролем та контролем громадськості провели для всіх кандидатів, виявили найбільш грамотних і готових до управління кандидатів", – зазначив Луценко.

При цьому політик зауважив, що такі результати стали комусь не до вподоби, чийсь кандидат провалив такі тести, в хід пішли компромати.

"Громадянське суспільство має показувати ймовірний негатив кандидатів, але громадянське суспільство не повинно формулювати за комісію ймовірні результати. Це називається тиск… Комісія має прийняти відповідне рішення, і чим швидше, тим краще", – наголосив Луценко.

Луценко також заявив, що у зв’язку зі змінами законодавства "через відсутність спецпрокурора... з минулого четверга всі справи по високопоставленій корупції зупинені. Це неприпустимо", - наголосив він.

"Якщо цей час затягнеться, це взагалі втратить юридичний сенс. Це дуже небезпечно", – резюмував Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування