Пашинський відхрещується від захоплення "Житомирських ласощів"

П'ятниця, 27 листопада 2015, 14:04

Депутат від "Народного фронту" Сергій Пашинський стверджує, що до рейдерского захоплення "Житомирських ласощів", про яке повідомила прес-служба підприємства, він немає ніякого відношення.

Про це він сказав у розмові з журналістом "Економічної правди".

"Я вам просто нагадаю, що в 2011 році Портновим і Іванющенко у законного власника Ліщинського була незаконно відібрана фабрика "Житомирські ласощі". Тоді, доречі, писали, що я теж її захопив, виходить, що зараз я її повторно захоплюю, но це таке, клоунада", - заявив Пашинський.

За його словами, скоріше за все Ліщинський поновив права власності над фабрикою.

"Коли я став виконуючим обов’язки голови адміністрації, я створив міжвідомчу антирейдерську комісію. Я так розумію, що пан Ліщинський пройшов усі круги нашої судової влади і зараз він поновив свою власність над цим об’єктом, який у нього забрали Портнов і Іванющенко", - уточнив нардеп.

Сам Пашинський порадив розібратися у ситуації, перш ніж його у чомусь звинувачувати.

"А те, що мене звинувачують, ну це навіть цікаво. Розберіться тоді, коли я захоплював: тоді, чи зараз? Чи я кожні три роки захоплюю?", - сміється Пашинський.

"Можете додзвонитися до справжнього власника, хай він прокоментує хто та що захоплював, добренько? Причом тут я?" , - говорить нардеп.

Як повідомили представники "Житомирських ласощів" у телефонній розмові з журналістом ЕП, зараз на в’їзді в Житомир міліція не пускає три автобуси з "тітушками".

"Зараз ситуація така, що на в'їзді в Житомир міліція тримає три автобуси з тітушками в балаклавах, з інструментами для злому. На фабриці наше керівництво, наші юристи і ми не знаємо, чекати їх чи ні, але ми готуємося до гіршого. І ситуація така, що наше підприємство зняли з реєстрації і там з'явився новий директор, так от, новий директор зараз в Житомирі, ходить по інстанціях і хоче пробити собі дорогу на підприємство", - кажуть представники "Житомирських ласощів".

Нагадаємо, президент компанії Ігор Бойко повідомив, що нардеп Сергій Пашинський та його компаньйон Сергій Тищенко готують спробу рейдерського захоплення Житомирської кондитерської фабрики.

"Українська правда" також публікувала власне розслідування, згідно з яким існують підстави підозрювати Пашинського і Тищенка у розкраданні газу олігарха Сергія Курченка.

Економічна правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування