ОПОРА назвала переможця виборів мера Красноармійська

Понеділок, 30 листопада 2015, 15:45

За паралельним підрахунком ОПОРИ та Комітетут виборців України, перемогу на виборах мера Красноармійська здобув кандидат-самовисуванець Руслан Требушкін.

Про це йдеться у повідомленні ОПОРИ.

Взявши до уваги звіти, отримані від спостерігачів, ОПОРА вважає, що результати підрахунку на виборчих дільницях загалом відображають волевиявлення виборців.

При цьому ОПОРА вказує, що оскільки на одній з дільниць (№141088) невстановленими особами було викрадено бюлетені, ОПОРА не може підтвердити результат голосування на одній з 37-ми виборчих дільниць.

Там переконані, що цей інцидент не вплине на результати виборів міського голови у Красноармійську, адже, за даними з дільниць, на яких результати підрахунку голосів встановлені, кандидат Требушкін отримав мінімум 79%.

З іншого боку, кількість викрадених бюлетенів та кінцеве рішення міської ТВК Красноармійська щодо виборчої дільниці №141088 може вплинути на те, які партії долають 5-ти відсотковий виборчий бар’єр, у зв’язку з чим, ОПОРА не може підтвердити кінцевий результат виборів до місцевих рад до відповідного рішення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування