Vodafone не буде монтувати рекламу на Будинку профспілок в Києві

Четвер, 10 грудня 2015, 11:25

Оператор мобільного зв'язку Vodafone Україна" (Прат "МТС Україна") вирішив не монтувати рекламний банер на будівлі Будинку профспілок у Києві в зв'язку з суспільним резонансом.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на повідомлення компанії.

Співрозмовник агентства зазначив, що раніше в компанію звернулося керівництво Будинку профспілок з проханням розмістити рекламу на фасаді будівлі, "профінансувавши таким чином початок будівельних робіт".

"Згідно з досягнутою домовленістю, всі кошти за розміщення рекламного банера компанія повинна була перерахувати Будинку профспілок, інвестуючи в реконструкцію будівлі 944 тис. грн, а також 797 тис. грн для виробництва і монтажу захисної будівельної сітки. Незважаючи на відсутність гострої комерційної необхідності розміщення реклами на вказаному місці, ми вирішили піти назустріч ", – пояснили в компанії.

Однак у зв'язку з тим, що ця ситуація викликала широкий громадський резонанс, оператор прийняв рішення не монтувати банер.

"Оскільки монтаж банера викликав суспільний резонанс, компанія прийняла рішення не монтувати його. Ми готові діяти згідно з позицією та рішеннями громадськості щодо подальшої долі Будинку профспілок", – сказали в прес-службі.

У середу ввечері в соцмережах з'явилася інформація, що на Будинку профспілок монтується реклама, ймовірно, оператора Vodafone Україна".

У той же день уряд на засіданні звернувся до представника профспілок з вимогою зняти комерційну рекламу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування