Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сили АТО зафіксували проліт двох безпілотників, запущених з РФ

П'ятниця, 11 грудня 2015, 18:37

У п’ятницю бойовики п’ятнадцять разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. 

Про це повідомив прес-центр АТО

"Впродовж сьогоднішнього дня загарбники п'ятнадцять разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Найбільше обстрілів вони здійснили поблизу Донецька", - зазначається у повідомленні.

Зокрема, представники незаконних збройних формувань вели неприцільний вогонь зі стрілецької зброї, крупнокаліберних кулеметів та гранатометів по Пісках, Опитному, Красногорівці та Авдіївці.

"Двічі по наших позиціях у Пісках бандити прицільно вдарили із гранатометів. Також там працював ворожий снайпер", - повідомили у прес-центрі, зазначивши, що снайпери бойовиків значно активізувались на різних напрямках та вдаються до провокацій, обстрілюючи українських військових. 

"Під вечір кремлівські найманці активізувались на Артемівському напрямку. Там, використовуючи крупнокаліберні кулемети, бандити двічі вели неприцільний вогонь по Луганському", - зазначили у прес-центрі АТО.

Окрім того, підрозділи сил АТО зафіксували прольоти двох БПЛА: за результатами спостереження, їх запуск здійснювався з території Російської Федерації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування