"НФ" про зустріч з президентом: Відставки Яценюка не буде

П'ятниця, 11 грудня 2015, 23:57

Народні депутати з фракції "Народний Фронт" переконують, що зустріч фракції з президентом Петром Порошенкомпройшла конструктивно і про відставку глави уряду Арсенія Яценюка не йдеться.

Про це повідомляє кореспондент Української правди.

"Були обговорені питання, які нам треба приймати на наступному пленарному тижні - це і податкова реформа, це бюджет, це реформа судочинства", - заявив голова фракції Максим Бурбак.

"Ми вийшли на конструктив, було узгоджено, що нам треба все-таки покращити координацію співпраці чотирьох фракцій коаліції і запровадити спільні засідання фракцій", - додав він. Водночас нардеп переконує, що ніяких ультиматумів ніхто нікому не висував.

"Всі питання вирішуватимуться в діалозі. Ніхто нікому ультиматумів не виставляє і не має права на це. І тому такі зустрічі будуть на постійній основі", - зауважив Бурбак.

Про конструктив на зустрічі також говорив нардеп Сергій Пашинський.

"Зустріч пройшла дуже конструктивно, я не побоюся цього слова", - зазначив він.

На запитання журналістів про можливість відставки Яценюка Пашинський відповів: "Ще раз хочу сказати - ніякої відставки Яценюка не буде. Я повторюся - це все безвідповідальний популізм і демагогія. Є коаліція, вона існує".

За словами нардепів, на зустрічі були присутні спікер ВР Володимир Гройсман, лідери фракції БПП Юрій Луценко та Ігор Кононенко, глава АП Борис Ложкін.

За іноформацією УП, Петро Порошенко, Володимир Гройсман та Арсеній Яценюк мають погодити текст спільної заяви про єдність команд НФ та БПП.

Як відомо, останнім часом лунають багато гучних звинувачень у корупції на адресу уряду Яценюка, у тому числі з боку наближених до президента людей. Зокрема, неодноразово такі заяви робив одеський губернатор Міхеіл Саакашвілі.

Детально про війну компроматів між командами президента і прем'єра можна почитати тут.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування