Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Національний фронт" Ле Пен не повторив успіху першого туру місцевих виборів

Неділя, 13 грудня 2015, 20:56

За даними екзит-полів, партія Марін Ле Пен "Народний фронт" у другому турі місцевих виборів у Франції не змогла перемогти в жодному з 13 регіонів країни, де відбувались вибори.

Про це повідомляє Німецька хвиля з посиланням на BFMTV та дані інститутів OpinionWay та B2S.

Республіканська партія Саркозі та їхні правоцентристські союзники отримали 57,5% на півночі, тоді як "Національний фронт" отримав там лише 42,5% голосів, йдеться в результатах опитування IfopFiducial.

На південному сході консерватори отримали 54,5%, "Національний фронт" - 45,5%. Явка в обох регіонах становила понад 61% виборців і є значно більшим, ніж у першому турі.

На сході країни, де соціалісти не відводили своїх кандидатів, консерватори отримали 48,4% проти 36,4% "Національного фронту", йдеться у результатах опитування TNS-Sofres-OnePoint. 

Як відомо, після першого туру виборів "Національний фронт" показав високі результати у низці регіонів:  в середньому близько 28% по країні та лідерство у шести з 13 регіонів, де відбувалось голосування.

При цьому Соціалістична партія вирішила усунути своїх кандидатів від перегонів на півночі та південному сході країни, що дало змогу вийти на перше місце консерваторам Ніколя Саркозі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування