НАБУ взялося за справи, в яких фігурує Мартиненко

Понеділок, 14 грудня 2015, 10:40

Детективи Національного антикорупційного бюро України 11 грудня внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про корупційні правопорушення у сфері атомної енергетики.

Про це йдеться в повідомленні НАБУ.

"Два провадження стосуються укладання договору державним підприємством про поставку уранового концентрату за ціною, ймовірно вищою від виробників продукції, та використання службового становища під час поставки обладнання на атомні електростанції України. Суми коштів, які фігурують у провадженнях, приблизно 17,4 млн доларів та 6,4 млн євро відповідно",  - йдеться у повідомленні.

Інформація про скоєння цих корупційних правопорушень неодноразово з’являлась у ЗМІ в контексті діяльності народного депутата України Миколи Мартиненка, зазначає прес-служба.

Для того, щоб її підтвердити або спростувати, детективами НАБУ внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, раніше в своєму блозі на "УП" народний депутат Сергій Лещенко написав  з посиланням на розслідування "УП" про те, як Східний гірничо-збагачувальний комбінат за завищеними цінами закуповує урановий концентрат австрійські фірми сумнівного походження, повязані з Мартиненком.

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування