Жебрівський хоче протягнути в Красногорівку світло

Вівторок, 15 грудня 2015, 08:58

У прифронтову Красногорівку планують протягнути лінію електроживлення з підконтрольної Києву території.

Про це повідомив керівник Донеччини Павло Жебрівський у Facebook.

"Гуманітарна ситуація скрізь напружена, але питанням №1 на сьогодні залишається Красногорівка. Люди третій тиждень без світла. Вирішено тягнути лінію живлення з підконтрольної території", - написав він.

"Сапери вже пройшли 2,7 км, розмінувавши прилеглі землі, тепер питання за можливостями обленерго", - повідомив Жебрівський.

Три дні поспіль об’їжджав населені пункти, розташовані поблизу лінії зіткнення. Гуманітарна ситуація скрізь напружена, а...

Posted by Павло Жебрівський on Monday, December 14, 2015

Раніше, 11 грудня, він повідомляв, що Гранітному повернули світло, якого не було через підрив бойовиками електроопори біля селища близько місяця тому. За словами Жебрівського, два тижні переговорів з бойовиками про допуск до проведення ремонтних робіт не мали результату, тож він вирішив тягнути лінії електропередач з українського боку.

"Для цього довелося встановити 110 опорних стовпів, прокласти 5,2 км електричних мереж. І близько 2,5 тисяч мешканців отримали підтвердження, що навіть на лінії розмежування вони мають захист і підтримку", - повідомляв керівник області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування