Коломойський каже, що не давав скандального інтерв’ю Politico

Понеділок, 21 грудня 2015, 17:33
Коломойський каже, що не давав скандального інтерв’ю Politico
Фото: Владислав Содель

Колишній голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський заявив, що не давав скандального інтерв'ю виданню Politico.

Про це він повідомив у коментарі ТСН.ua.

"Інтерв'ю, звичайно, гостре та місцями смішне, але хочу багатьох засмутити: я не давав інтерв'ю жодній газеті Politico. Зараз консультуюся з адвокатами стосовно своїх подальших дій у зв'язку з виходом цього матеріалу", - сказав бізнесмен.

Інтерв'ю, яке вийшло в Politico, було записано відомим британським журналістом Олівером Керролом.

Депутат БПП Сергій Лещенко заявив, що спілкувався із журналістом, і той розповів, що мав розмову із Коломойським впродовж 3,5 годин.

"Я зв'язався з автором матеріалу Олівером Керроллом, який, звичайно ж, підтвердив, що всі цитати Коломойського - правда. Вони спілкувалися 3,5 години в листопаді. У журналіста є аудіозапис розмови. Олівер - фрілансер, і під час листування з Коломойським назвав кілька видань, в яких могло б вийти інтерв'ю. Politico - одне з них", - повідомив Лещенко.

Феерическое интервью Коломойского, где он наговорил о Тимошенко, Саакашвили, Ложкине, Ахметове, записал мой товарищ...

Опубліковано Сергієм Лещенком 21 грудня 2015 р.

Згодом Коломойський заявив, що давав інтерв'ю журналісту видання Independent і не давав згоди на публікацію матеріалу в будь-якому іншому виданні.

"На початку листопада в Женеві я дійсно розмовляв з журналістом, якого, якщо не помиляюся, звали Керолл. Він представився кореспондентом Independent і саме цьому виданню я давав інтерв'ю. Приблизно через місяць він передзвонив мені і сказав, що виникли проблеми з публікацією цього інтерв'ю в Independent", - розповів Коломойський.

"Я відповів, що в такому випадку ніякого інтерв'ю не було, а все інше - просто розмови і все. Тому я не можу коментувати інтерв'ю, яке не давав ні виданню Politico, і ніякій приватній особі", - додав він.

За словами бізнесмена, дозволу на публікацію інтерв'ю в Politico у нього ніхто не просив, тому його адвокати починають роботу над судовими позовами з цього приводу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування