Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Патрульна поліція в Слов'янську і Краматорську з'явиться навесні

Четвер, 24 грудня 2015, 13:00

Нові поліцейські вийдуть на патрулювання в Краматорську і Слов'янську Донецької області вже в квітні 2016 року.

Про це повідомив заступник начальника Національної поліції в Донецькій області Сергій Матвейчук в ході скайп-конференції в четвер у Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Для служби в поліції в Слов'янську і Краматорську пройдено тести і фізпідготовку, за результатами яких були відібрані 365 осіб. 28 грудня вони будуть направлені до Харкова на навчання. Курс займе 3-4 місяці. І вони вийдуть на патрулювання вже у квітні", - розповів він.

Заступник начальника поліції додав, що всі відібрані кандидати - молоді люди у віці 21-35 років.

Матвейчук розповів, що заяви на прийом на роботу в поліцію подавали в основному водії з цих міст або сусідніх населених пунктів.

За його словами, "це люди, які реально хочуть змінити життя в рідному місті, люди, які хочуть порядку".

Говорячи про процес відбору кандидатів у патрульну поліцію Маріуполя, Матвейчук зазначив, що на сьогоднішній день вже подано понад 3 тисяч заяв.

"Нам потрібно 480 осіб, і виходить, що у нас конкурс по 6 осіб на одне місце. Також треба відзначити, що 35% бажаючих служити в поліції - це жінки", - додав він.

Заступник начальника поліції також повідомив, що після тестів і навчання поліцейські приступлять до патрулювання в Маріуполі в травні 2016 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування