У Львові п’яний ДАІшник 30 кілометрів тікав від поліції

Субота, 26 грудня 2015, 01:20

На Львівщині п`яний працівник ДАІ 30 кілометрів утікав від патрульної поліції на автомобілі.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції Львівщини, передає Укрінформ.

"Порушника правил дорожнього руху, який на автомобілі DAEWOO Lanos перетнув подвійну суцільну смугу, патрульні помітили на вулиці Липинського в обласному центрі. Світловим та шумовим сигналами вони намагалися зупинити порушника, однак той на неодноразові спроби інспекторів не відреагував. На підмогу викликали ще один екіпаж", - зазначив т.в.о. начальника Головного управління Дмитро Загарія.

За його словами, вдалося зупинити порушника аж за містом Городок, що за 30 км від Львова. На запитання інспекторів, чому він не зупинився на вимогу поліцейських, той визнав, що він їхав без документів та п’яний. Чоловік розповів, що свого часу працював у Личаківському райвідділі, а зараз не є діючим працівником. Однак, виявивши в автомобілі ксерокопію його паспорта, правоохоронці  з’ясували, що це - сержант поліції, працівник батальйону патрульної служби ДАІ Львівської області.

Аналіз встановив в організмі порушника 2,6 проміле алкоголю.

Як зазначив Загарія, за цим фактом призначено службову перевірку, яка вирішить майбутню долю працівника. Його, найімовірніше, буде звільнено з роботи.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News