Кримськотатарський батальйон діятиме безпосередньо в Криму - Іслямов

Субота, 26 грудня 2015, 06:05

Кримськотатарський батальйон виконуватиме завдання поставлені Генштабом, але основне завдання - охорона кордону Криму в самому Криму.

Про це заявив в інтерв'ю Одеському кризовому медіа-центру один із координаторів блокади Криму, власник телеканалу ATR Ленур Іслямов.

У кримськотатарському добровольчому батальйоні імені Номана Челебіджихана будуть служити 560 осіб. Батальйон очікує присвоєння номера військової частини і вже отримує волонтерську допомогу, а Міноборони Туреччини передало 250 комплектів військової форми.

За словами Іслямова батальйон завдаватиме ударів безпосередньо в Криму.

"Завдання цього батальйону - наносити удари таки чином, де ми тільки можемо знати. Ми знаємо в Криму всі стежки і джерела. Від кримських татар чекають у Криму, що ми будемо наближати його звільнення. Якщо нам кажуть: чекайте 3-4 роки на міжнародному рівні, ми хочемо, щоб це відбулося за рік. Через 3-4 роки Росія буде повністю спустошена. Ми хочемо, щоб це відбулося за рік", - повідомив він.

Як відомо, Іслямов є одним з координаторів громадянської блокади Криму, організованою кримськими татарами і цивільними активістами, у тому числі "Правим сектором". Окупанти в Криму заочно звинуватили його в диверсійної діяльності.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування