Суддя дозволив привести прооперованого Корбана на суд

Субота, 26 грудня 2015, 11:02

Суд задовольнив клопотання про примусовий привід Геннадія Корбана на засідання суду.

Таке рішення оголосив суддя Чаус.

Корбана мають доставити на засідання на 14:00 26 грудня.

"У слідчого суді відсутні об’єктивні відомості, що підозрюваний за станом здоров'я не має можливості брати участь в судовому засіданні. Відомості про те, що підозрюваний подавав клопотання про відкладення судового засідання, відсутні", - зазначив суддя.

 

"Слідчий суддя, враховуючи те, що підозрюваний не прибув на судове засідання … суд приходить до висновку про можливість надать дозвіл про затримання підозрюваного для примусового приводу для участі у розгляді клопотання про зміну запобіжного заходу підлягає задоволенню", - зазначив суддя.

При цьому депутат Денисенко, який був присутній на засідання, звинуватив, що суддя зачитує рішення, "написане в Адміністрації президента" і що суддя перебуває на гачку Генпрокуратури.

"Ви злочинець, ви не суддя… ви в цій залі засуджували майданівців. Ви обслуговуєте Шокіна і будете горіти в пеклі з Шокіним… всю вашу мразь янучар треба випалити напалмом… тварина суддівська", - кричав Денисенко і кидав пляшку з водою.

 
 
 

Як відомо, у п'ятницю ввечері у засіданні суду було оголошено перерву у зв'язку з клопотанням захисника політика Олексія Шевчука про підтвердження госпіталізації його підзахисного.

Запобіжний захід у вигляді домашнього арешту щодо Корбана закінчується 31 грудня 2015 року.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування