Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Корбана доставили до суду. Адвокати заявляють про замах на вбивство

Субота, 26 грудня 2015, 14:08
Корбана привезли до зали суду
sockraina.com

Лідера партії УКРОП Геннадія Корбана доставили з інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова до Дніпровського районного суду Києва.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди" з зали суду.

 
 
Корбан у залі суду
Роман Кравець, УП

Корбана завели в оточенні декількох сбушників в масках і двох медичних працівників.

Після цього захист Геннадія Корбана в залі суду викликав поліцію і звинуватив суддю Чавуса у замаху на вбивство Корбана.

Відповідний дзвінок зробив адвокат з зали засідання у суботу, очікуючи на початок судового розгляду у справі про запобіжний захід Корбану.

"Суддя Чавус здійснив дії, направлені на вбивство мого підзахисного Корбана. Я просив би викликати сюди поліцію, щоб подати заяву.  Заяву хоче подати депутат Валентин Дідич… терміново викликайте сюди поліцію. Адвокат Шевчук", - сказав адвокат по телефону, набравши 112.

Трохи згодом, станом на 15 годину адвокат Шевчук викликав ще і санітарно-епідеологічну службу і попросити її визначити "хімічний і газовий склад повітря в кімнаті", щоб пересвідчитись чи достатньо Корбану кисню у приміщенні суду.

 

Раніше суд задовольнив клопотання прокурора про примусовий привід Корбана на засідання суду щодо зміни запобіжного заходу з домашнього арешту на утримання під вартою.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...