У суд по Корбану приїхали тітушки, їх "гасили" з вогнегасника

Неділя, 27 грудня 2015, 22:25

У Дніпровському райсуді Києва, де розглядається клопотання зі зміни запобіжного заходу лідеру Партії "УКРОП" Геннадію Корбану, сталися сутички за участю людей спортивної зовнішності.

Про це повідомляє кореспондет УП з зали суду. Зокрема декілька десятків людей в балаклавах, масках і спортивних костюмах почали перевертати лавки і збивати людей на своєму шляху.

В залі виникли сутички. Зі сторони тітушок полетіли пляшки в присутніх в залі суду, у відповідь хтось зірвав протигаз та розпилив піну у бік тітушок.

 
До суду увірвалися люди в балаклавах
скріншот із трансляції із суду
 
Фото світлани крюкової

Наразі невідомо, хто були ці люди. Журналісти зазначають, що правоохоронці, які перекрили частину залу до президії суду не чинили їм спротиву. Геннадій Корбан наразі перебуває в суді.

Також на місце прибула омбудсмен Валерія Лутковська.

Судовий розпорядник раніше оголосив, що має відбудеться закрите судове засідання у цій справі, однак воно досі не почалося.

У суді присутні народні депути, зокрема Дмитро Лінько, Вадим Денисенко, Андрій Денисенко, Ігор Луценко та інші.

 
Фото світлани крюкової

Як відомо, раніше суддя Дніпровського райсуду Києва Микола Чаус ухвалив рішення проводити засідання з розгляду клопотання прокурорів зі зміни запобіжного заходу Корбану у закритому режимі. Адвокати стверджують, що Корбану зле і викликали "швидку", вони вимагають, аби Корбана госпіталізували. Корбан перебуває у приміщенні суду, він сидить у візку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування