Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СММ ОБСЄ: Мешканці Комінтернового розповіли про танки бойовиків

Вівторок, 29 грудня 2015, 10:29

Місія ОБСЄ заявляє, що мешканці Комінтернового підтвердили наявність бойовиків та техніки у селищі.

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ за 28 грудня.

Згідно з повідомленням, місія 25 грудня відвідувала Комінтернове та спілкувалась з місцевими мешканцями, які підтвердили наявність бойовиків.

За словами місцевих мешканців, бойовики просили їх залишатися у своїх будівлях. Крім того, мешканці повідомили, що частина бойовиків самі лишалися у деяких будинках в селі. Проте сама місія бойовиків не бачила.

При цьому місцеві мешканці також повідомили, що три дні поспіль після того, як бойовики зайшли в село, вони закрили в'їзди та виїзди з Комінтернового.

"Місія спілкувалась з 50-річним чоловіком, який виїжджав з Комінтернового у Маріуполь. Він зазначив, що вночі чув звуки БМП/танків, які рухались по селу і що він бачив близько 20 бойовиків", - сказано у звіті.

Крім того, у повідомленні зазначається, що 27 грудня місія змогла відвідати ділянку неконтрольованого кордону: два пішохідних переходи через кордон у підконтрольному бойовикам Краснодарському.

"На обох пунктах, СММ бачила, що тільки пункти на російській стороні були укомплектовані (прикордонниками - УП). 31 жовтня СММ бачила одного представника "ЛНР", - зазначили в повідомленні.

Краснодарське на кордоні з РФ
Краснодарське на кордоні з РФ

Укнраїнська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...