Лещенко: Яценюк і Аваков – на службі у Коломойського

Середа, 30 грудня 2015, 17:13

Депутат від БПП Сергій Лещенко вважає, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков діють на догоду інтересам олігарха Ігоря Коломойського.

Такий висновок він робить із затягування із призначенням заступника голови НАК "Нафтогаз України" Андрія Пасішника членом правління цієї компанії й затягування з подачею в міжнародний розшук колишнього глави "Укртранснафти" Олександра Лазорка.

Як пише Лещенко у Facebook, він отримав від Яценюка дві запізнілі відповіді з приводу призначення "ворога Коломойського" Пасішника членом правління "Нафтогазу" – у відповідь на звернення депутата від 11 листопада й від 16 грудня.

Прем'єр попросив міністра Кабміну Ганну Онищенко розглянути звернення Лещенка.

"Я вже передбачаю відповідь Онищенко. Вона, вочевидь, напише, що статут помінявся й це тепер функція Мінекономіки, а не Кабміну. Таким спритним перекладанням папірців Яценюку вдалося заблокувати на 4 місяці невигідне Коломойському призначення", - пише нардеп.

У свою чергу, підпорядковане Авакову бюро Інтерполу "багато місяців не подавало в Ліон документи на розшук колишнього глави правління "Укртранснафта", наближеного до Коломойського Лазорка", - додає Лещенко.

"І ось Лазорко подав прохання про притулок в Англії, після чого Аваков зі спокійною совістю виконаного перед Коломойським обов’язку відправив документи в Інтерпол. Тому що знав наперед: після прохання про політичний притулок ніхто в Ліоні не оголошуватиме Лазорка в розшук лінії Інтерполу", - пише він.

"Яценюк і Аваков – два явні агенти Коломойського у владі, яким я побажаю безславної відставки в наступному році", - додає Лещенко.

Яценюк и Аваков на службе у Коломойского.1) Только сегодня получил от Яценюка не один, а сразу два ответа по поводу за...

Posted by Сергій Лещенко on Wednesday, December 30, 2015

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News