На території Одещини електропостачання досі відновлено не повністю

Неділя, 10 січня 2016, 17:30

На території Одеської області продовжуються роботи з населених пунктів, які постраждали внаслідок негоди.

Як повідомили у ДержНС, станом на 15:00 10 січня залишалися без енергоживлення 2 селища в Ширяєвському районі та 1 населений пункт в Миколаївському районі.

"Найбільш напружена ситуація залишається у Ширяєвському районі. Протягом усього часу майже завершена заміна порушених опор, протягується дріт, ведуться підготовчі заходи для підключення електроживлення до населених пунктів", - йдеться у повідомленні.

За даними ДержНС, проведенню відновлення електроживлення заважає нестійка погода:  дощ, сніг, ожеледиця не дозволяють безперешкодно підвозити електроопори та дріт, враховуючи, що відстань до порушених ділянок від дорожнього покриття становить понад 20 км бездоріжжя.

Як відомо, раніше у ДержНС заявили, що за минулу добу відновлено електропостачання 114 населених пунктів у 7 областях, станом на 7:00 10 січня знеструмленими внаслідок налипання мокрого снігу, обмерзання залишаються 28: 20 у Полтавській, 8 - в Одеській.

Разом з тим напередодні глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що електропостачання північної частини Одеської області буде повністю відновлено у неділю, 10 січня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування