Прокуратура висунула підозру за бійку на "Драгобраті"

Понеділок, 11 січня 2016, 11:55

Правоохоронці затримали підозрюваних у вчиненні бійки в урочищі "Драгобрат", їм оголошено підозру.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Згідно з повідомленням, в понеділок прокуратурою Закарпатської області оголошено підозру у вчиненні правопорушення передбаченого ч.4 ст.296 КК України.

Стаття трактується, як хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинені групою осіб із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Порушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України. Призначено ряд експертиз. Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури Закарпатської області.

Як відомо, 10 січня в смт. Ясіня в урочищі "Драгобрат" на турбазі відпочинку "Хата магната" особи у камуфляжній формі вчинили бійку з персоналом закладу.

Внаслідок хуліганських дій двоє охоронців туристичної бази отримали тілесні ушкодження у вигляді різаних ран, множинних гематом голови, а також перелому ноги. Також тілесні ушкодження різного ступеню важкості отримали і чоловіки у камуфляжі, усіх потерпілих доставлено до лікарні для надання медичної допомоги.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...